DRETA

Benvinguts al Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca


El Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca, constituït pels vuit municipis de l'illa més el Consell Insular, és un organisme en constant evolució. Inicialment fou concebut per a gestionar la planta de compostatge de Milà i amb el temps s'ha convertit en una eina sòlida i eficaç de polítiques mediambientals relacionades amb la gestió de residus, l'estalvi energètic i la promoció d'energies netes.

En temes energètics, el Consorci s'encarrega de la gestió directa del parc eòlic de Milà, dels plans d'eficiència energètica i participa activament en la Comissió de prevenció i correcció de la contaminació lumínica.

En temes de residus, l'aportació tècnica del Consorci ha fet possible que s'hagi avançat de manera molt significativa i s'han donat solucions mediambientalment sostenibles a la gestió dels residus de Menorca.

Des del Consorci s'han promogut campanyes de sensibilització ciutadana que es consideren la base per al desenvolupament de qualsevol tipus d'activitat. La resposta a aquestes campanyes per part de la població de Menorca sempre ha estat molt positiva i es tradueix en una minimització dels residus, un augment de la recollida selectiva i una major implicació en el medi ambient.

Totes les fites i avanços del Consorci mai haurien estat possibles sense la participació ciutadana, per tot això gràcies a tothom.

 
Consorci de residus urbans i energia de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal