Notícies

 5 novembre
El CREM estrena pàgina webUna plataforma renovada amb informació sobre cada línia d'actuació i projectes en matèria de residus, energia i...
 27 octubre
El Consorci de Residus i Energia guanya l'iglú verd 2021El CREM ha estat guardonat després de superar xifres de recollida selectiva de vidre al sector HORECA durant la campanya estival d'Ecovidrio...
 22 octubre
Campanya "Recicla vidre per elles"El Consorci de Residus i Energia de Menorca i Ecovidrio presenten la campanya solidària “Recicla vidre per elles”, en...
 1 octubre
Campanya "La R sempre present"El Consorci de Residus i Energia de Menorca, en col·laboració amb Ecoembes i Ecovidrio, organitzen una campanya per fomentar el reciclatge.
 7 juliol
Campanya Banderes Verdes 2021El Consorci i els ajuntaments de l'illa inicien la campanya estival de reciclatge de vidre Banderes Verdes.
 30 abril
L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 atendrà a Es MercadalA partir del pròxim dia 4 de maig l'organisme oferirà assessorament a l'espai cedit per l'Ajuntament des Mercadal.
 20 abril
Ampliació de l'abocador de Milà IIInicia l'activitat a la cel·la 2.2 de l'ampliació de l'abocador de Milà II, que permetrà el relleu de l'actual...
 9 abril
Punts de recàrrega de vehicles elèctrics a MenorcaAugmenta l’ús de la xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Menorca.
 6 abril
Reparació aerogenerador de MilàEl Consorci de Residus i Energia de Menorca du a terme la reparació de l’aerogenerador núm. 2 del parc eòlic de Milà.
 25 març
Recollida porta a porta a Maó i Es CastellEl CREM inicia la licitació de la recollida porta a porta de Maó i Es Castell i de la recollida separada de residus de la resta de municipis.
 19 febrer
Separa i veuràsEl Consorci de Residus i Energia de Menorca llança un espot per impulsar la separació de residus en origen.
 16 febrer
Recollida de paper i cartóEl CREM rep per cinquè any consecutiu la màxima distinció d'ASPAPEL en gestió i recollida separada de paper i cartó.
 
12
Seu Electrònica Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal