L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 atendrà presencialment a Sant Lluís cada quinze dies

L’Ajuntament, el Consell Insular i el Consorci de Residus i Energia han arribat a un acord per tal d’atracar el servei a la ciutadania del municipi, i fer encara més accessible l’assessorament que s’hi ofereix

L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 atendrà presencialment a Sant Lluís cada quinze dies

L’Oficina de l’Energia Menorca 2030 atendrà presencialment a Sant Lluís. L’Ajuntament i el Consell Insular de Menorca i el Consorci de Residus i Energia de Menorca han arribat a un acord per tal d’atracar el servei a la ciutadania del municipi, i fer encara més accessible l’assessorament que s’ofereix des de l’ens depenent del Consell de Menorca i del CREM. Les visites tindran lloc els divendres a l’Ajuntament de Sant Lluís, en horari de matí, i serà necessari haver concertat prèviament una cita. El primer divendres disponible és el 17 de desembre. 

Per a reservar cita, les persones interessades poden fer-ho a través del formulari que trobaran a la pàgina web de l’Oficina de l’Energia Menorca 2030, o bé telefonant al telèfon de l’Ajuntament, el 971 15 09 50.

L'Oficina de l'Energia Menorca 2030 és un servei d'atenció a la ciutadania i les empreses, gratuït i obert a tothom, que ofereix informació i assessorament sobre temes com la instal·lació d'energies renovables, l'autoconsum, la mobilitat elèctrica, l'eficiència energètica i la facturació d'electricitat. També es proporciona informació sobre les línies de subvenció disponibles i com tramitar-les. 

Amb les vistes presencials a Sant Lluís es vol fer encara més proper aquest servei a un municipi que està fermament compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030, que té com a un dels valors el camí cap a una energia assequible i no contaminant, com diu al seu ODS 7. A més, per fer realitat aquest objectiu s’ha de treballar conjuntament des del sector públic i el sector privat, i amb col·laboració entre les diferents administracions, com també indica l’ODS 17.
Formulari de contacte Oficina de l'Energia Menorca 2030

 
Seu Electrònica Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal