El Consorci de Residus i Energia de Menorca estrena nova pàgina web

El Consorci de Residus i Energia de Menorca estrena nova pàgina web

  • Una plataforma renovada amb informació sobre cada línia d'actuació i projectes en matèria de residus, energia i sensibilització.
  • El web també compta amb informació d'utilitat per a l'usuari com la localització de contenidors per fraccions de residus, el servei de recollida comercial, guies interpretatives o contactes de cada gestor de residus autoritzat a l'illa.
  • El parc eòlic de Milà, el servei tècnic de la Xarxa de punts de recàrrega de vehicle elèctric, l'Oficina de l'Energia o el Cens d'Empreses de Menorca 2030 també disponibles a la nova pàgina.

El Consorci de Residus i Energia de Menorca ha fet pública avui la nova pàgina web de l'entitat, una plataforma renovada amb informació actualitzada sobre cadascuna de les línies d'actuació del CREM en matèria de residus, energia i sensibilització, els tres principals vessants d'actuació del Consorci i que exerceix sota els principis de la Reserva de Biosfera de Menorca sobre els quals se sustenta.

Diferenciats en tres apartats principals – Residus, Energia i Sensibilització – el nou web desglossa tota la informació sobre els projectes i actuacions en aquestesmatèries.

A Residus, l'usuari podrà trobar informació relativa a la nova legislació autonòmica (Llei 8/2019, de 19 de febrer, de residus i sòls contaminats de les Illes Balears) o el Pla Director Sectorial de prevenció i gestió de residus no perillosos de Menorca (2019-2025), així com tot un seguit d'informació d'utilitat sobre cadascuna de les plantes de residus a l'illa, les tipologies de residus existents, com fer-ne la gestió, la localització de contenidors o informació de contacte de tots els gestors autoritzats. La renovada Àrea de Gestió de Residus de Milà també compta amb un apartat específic amb informació sobre cadascuna de les instal·lacions de què disposa, i es pot accedir a la informació relativa a la recollida comercial de paper, cartó i vidre per als usuaris interessats.

A Energia, la nova pàgina web del Consorci disposa d'informació sobre els diferents projectes que gestiona en matèria de producció d’energies renovables, mobilitat elèctrica i eficiència energètica. A través del portal també és possible contactar amb l'Oficina de l'Energia Menorca 2030, un ens d'atenció ciutadana per a l'assessorament en matèria de transició energètica; o fer la inscripció al Cens d'Empresa Menorca 2030, un registre públic d'empreses i professionals del sector de l'energia a Menorca. Tots els projectes s'engloben dins l'Estratègia Menorca 2030, el full de ruta aprovat pel Consell Insular de Menorca per a la descarbonització del sistema energètic de l'illa sota el qual se subscriuen la majoria de projectes energètics impulsats tant pel Consorci com pel Consell Insular, entre els quals, el parc eòlic de Milà.

A Sensibilització, la nova web del CREM disposa d'informació sobre els cursos i tallers de formació i sensibilització que imparteix a empreses, administracions, col·legis i particulars relacionats amb la gestió dels residus i l'eficiència energètica. A més, es poden consultar totes les campanyes de sensibilització mediambiental que impulsa o en les que participa la institució.

La nova plataforma compta també amb una Seu Electrònicaa través de la qual la ciutadania i les empreses poden exercir el dret d'accés a la informació, als serveis i als tràmits electrònics del CREM, i d'un apartat de documents amb legislació i normativa local, guies d'eficiència energètica, material didàctic i divulgatiu o impresos i formularis.

Finalment, la web manté una secció de notícies amb tota la informació d'actualitat relacionada amb les activitats que du a terme elConsorci de Residus i Energia de Menorca.

 

 
Seu Electrònica Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal