DRETA

Èxit de participació en els primers dies de RECICLOS a Ciutadella

Més de 350 ciutadanes i ciutadans ja han format part de l’experiència RECICLOS que es va posar en marxa a Ciutadella a principi de juliol.

 

alt text

Més de 350 ciutadanes i ciutadans ja han format part de l’experiència RECICLOS que es va posar en marxa a Ciutadella a principi de juliol, convertint-la en el primer municipi de les Illes Balears en incorporar el projecte RECICLOS.

RECICLOS és un sistema pioner de de reciclatge digital que incentiva i recompensa per la recollida selectiva de llaunes i ampolles de plàstic de begudes. Mitjançant l'enllaç http://app.reciclos.com (a la qual s'hi ha d'accedir a través del navegador Chrome) la ciutadania es pot registrar, fotografiar els envasos a reciclar (llaunes i bòtils de begudes) i depositar-los en el contenidor d'envasos lleugers escanejant el QR.


Creada per Ecoembes, la webapp RECICLOS ofereix un sistema d’incentius a les usuàries i usuaris, ja sigui participant en sortejos de premis individuals o fent donació a projectes col·lectius.

En el cas de Ciutadella, al llarg d’aquestes dues primeres setmanes, s’han acumulat ja el 25% dels RECICLOS necessaris per fer possible una donació a l’Associació de Comerços de Ciutadella Antiga. Aquesta donació ajudarà a fer possible el Festival d’Street Art d’aquest any, que contribuirà a dinamitzar el centre de Ciutadella, molt necessari per ajudar als petits comerços malmesos per la crisis sanitària viscuda. 

Queda demostrada la implicació ciutadana en el reciclatge de Ciutadella i en contribuir als projectes de millora de la ciutat. Encara queden dies per aconseguir l’objectiu per la donació d’Street Art així que s’anima a la població a seguir col·laborant, reciclant llaunes o bòtils de plàstic de begudes amb RECICLOS o convidant a més ciutadanes i ciutadans a unir-se a l’experiència i formar part del projecte.
 
Consorci de residus urbans i energia de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal