DRETA

Colcada de Reis pel reciclatge as Migjorn


El Reis d'Orient allarguen la seva estada a Menorca per participar en la colcada organitzada pel Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca.

El proper dia 7 de gener a les 19.00 h els Reis d'Orient passejaran pels principals carrers des Migjorn amb els camions de reciclatge per recollir tots els envasos, capses i papers de regal que les famílies hauran guardat durant les festes.

Aquest Nadal el Consorci de Residus i Energia de Menorca ha posat en marxa la campanya “PER NADAL TAMBÉ RECICLA! com nosaltres... ;)”, protagonitzada pel Pare Noel i els Reis d'Orient, amb l'objectiu de sensibilitzar grans i petits de la importància de reduir, reciclar i reutilitzar també durant aquests dies, en què es generen gran quantitat de residus.

Els Reis d'Orient, molt sensibilitzats amb la importància del reciclatge, han acceptat la invitació del Consorci per participar en aquesta colcada i esperen contribuir a conscienciar tota la població.

Amb aquesta acció de carrer, fillets i filletes, i també els no tan fillets, podran tornar a
veure els Reis d'Orient, a més de participar i contribuir a la recollida dels residus generats durant les festes.

Per donar a conèixer aquesta acció s'han distribuït fulletons entre els habitants des Migjorn demanant que hi duguin els seus residus separats. Des del Consorci també s’anima els habitants d'altres poblacions de Menorca a anar-hi i dur-hi els seus residus.

La colcada s'iniciarà al carrer Major des Migjorn (alçada plaça de l’Ajuntament) i farà un recorregut pel carrer des Cap de la Vila, l'avinguda de Binicodrell, la travessera Nova, l'avinguda de David Russell, el camí de sa Malagarba, el carrer de s'Era, l'avinguda de la Mar, el carrer de Bernat Alzina, el carrer de la Mirada del Toro i el carrer des Carritxaret, per acabar a la plaça de l'Ajuntament.

 


 

 
Consorci de residus urbans i energia de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5 - 07703 Maó
Tel.: 971 35 41 72 - Fax: 971 36 86 71 - rsu@cime.es · Avís legal